2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: btk

21 cikk 1/3 oldal

Börtönbe is juthatnak a szervezők

Ma a parlament elé kerül a Stop, Soros! törvénycsomag. A Fidesz-frakció támogatja, hogy az illegális migráció szervezése bűncselekménynek minősüljön a jövőben.

Alaptörvény-ellenes hálózatok

A kormányváltást erőltető külső erők az ellenzéki pártokat támogatják, nyilvánvalóan elvárva, hogy ha győznek, számukra kedvező politikai és gazdasági feltételeket biztosítsanak.

Nem tagadta a volt rendőr: harcolt Donyeck területén

Tiltott toborzás miatt kell felelnie L. Krisztiánnak a bíróságon, mivel beállt a donyecki szakadárokhoz harcolni. Akár öt év börtönt is kaphat háborús bűncselekmény miatt.

Örökös eltiltás sújtja a pedofilokat

Az Országgyűlés szinte egyhangú döntése értelmében jövőben véglegesen eltiltják a pedofília miatt elítélteket a gyermekekkel kapcsolatos munkaköröktől.

Életfogytig eltiltják a gyerekektől a pedofilokat

A Btk. módosító javaslat szerint a kiskorúak ellen elkövetett szexuális tárgyú erőszak esetén életfogytig eltilthatók lesznek a gyermekekkel kapcsolatos hivatásoktól a pedofilok.

Bombariadó miatt késtek a nemzetközi vonatok

Az összes nemzetközi vonatjáratot megállították szerda délelőtt Magyarországon bombariadó miatt. Délutánra a szerelvények már újra közlekedtek.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.