2022. május 18., szerda, Erik, Alexandra napja

Címke: brókerbotrány

46 cikk 1/5 oldal

Újabb, 2,2 milliárd forintos sikkasztás vádja a Quaestor-ügyben

Bűnszervezetben, különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt nyolc emberrel szemben nyújt be csütörtökön újabb vádiratot a Fővárosi Főügyészség a Quaestor-ügyben szereplő vádlottak közül - közölte a főügyészség az MTI-vel csütörtökön.

Öt gyanúsítottat hallgattak ki a Quaestor-ügyben

Öt gyanúsítottat hallgattak ki a nyomozók a napokban az úgynevezett soltvadkerti hűtlen kezeléssel kapcsolatban, amelyet a Quaestor-ügytől még 2015 decemberében különített el a nyomozó hatóság – közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

Heteken belül véget érhet a Kulcsár-ügy

Másodfokra ért a 2003 óta húzódó Kulcsár-ügy, amelyben a március 20-i kezdet után, április 12-én akár jogerős ítélet is születhet.

Biztonságosabb a befektetési piac

A piacfelügyelet egy éve indította el online ellenőrző rendszerét, amelynek célja, hogy megelőzhetőek legyenek a brókerbotrány során napvilágra került csalási módszerek.

A K&H farkasa

14 év után születhet másodfokú ítélet a K&H-perben, melynek főszereplője egy nyolc általánossal és brókertanfolyammal rendelkező középkorú zalai férfi, Kulcsár Attila.

Honvédségi kártalanítás és fejlesztés

Döntött a kormány, kártalanítják a Honvéd Egészségpénztár tagjait a bedőlt Buda-Cash Brókerház egyik bankjánál bennragadt pénzükért – olvasható a Magyar Közlönyben.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.