2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: Bródy János

13 cikk 1/2 oldal

Főszerepben a zene

A Papp László Sportaréna, illetve a Budapesti Operettszínház is színre vitte az István, a királyt, Feke Pál és Szomor György mindkét produkcióban szerepel, ennek apropóján beszélgettünk.

Éljen István fejedelem! Fejedelem?

A Budapesti Operettszínház és a Baja Marketing Kft. sztárszereposztást és lélegzetelállító látványt ígért a Petőfi-szigeten.

Koppány kilenc asszonya

Mindenféle díszlet és jelmez nélkül láthattuk a miskolci operafesztiválon az István, a királyt. A táncosok látványa is hiányzott. Illetve pont hogy nem.

Szabadulás a karanténból

Negyvennyolc évvel korábbi álom vált hát valóra idén áprilisban, amikor megjelent a Goodbye, London! című nagylemez vinil és CD formában is.

Diktatúrázó körutak a médiában

Bródy János is ebbe az elkényeztetett brancsba tartozik. Ha nem tartozott volna a brancsba, akkor nem nyilatkozna olyanokat, hogy most milyen rettenetes.

Beszél hozzám a gitár

Vidéki tehetségkutatóktól a Fonogram díjig jutott a Margit-szigetről elnevezett folk-pop zenekarával Lábas Viki, aki megfogadta Bródy János tanácsát.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.