2022. július 3., vasárnap, Kornél, Soma napja

Címke: Bridgestone

9 cikk 1/1 oldal

Az autót fel kell készíteni a nyaralásra

A magyar háztartások 44 százalékában van autó, ami azzal is jár, hogy a nyári szünidő idején a családok mintegy másfél millió gépjárművel indulhatnak vakációzni.

Gumiabroncsokkal segítik a vérszállítást

Évente közel tízezer sürgősségi, valamint ugyanennyi körjárati szállítás biztosítását segíti a Bridgestone, amely gumiabroncsszetteket adományozott a Semmelweis Egyetem vérszállító flottájának.

Inkasszó kerülhet a Bridgestone számláira

Késedelmi kamatot követel az egyik alvállalkozó a Bridgestone magyaror­szági üzemétől, mert a vállalat rendszeresen késve fizet; a követelés végrehajthatóvá vált, és hamarosan inkasszó kerül a Bridgestone számláira – közölte az érintett Inter Lingua Kft. a távirati irodával.

Tízből hét gumiabroncs elég lapos Európában

Rendszeresen végez felméréseket és kutatásokat az európai és a magyar autóvezetők körében az egyik gumigyártó, hogy felhívja a figyelmet azokra a közlekedésbiztonsági veszélyekre, amelyeket a gumiabroncsok nem megfelelő légnyomása és a futófelület kopottsága okozhat.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.