2023. szeptember 22., péntek, Móric napja

Címke: bővül

13 cikk 1/2 oldal

Kitűnő minőségű a haltermés, a tavalyinál is szélesebb a választék

Kitűnő minőségű az idei haltermés, a választék a tavalyinál is bőségesebb, és a mennyiséggel sincs probléma – jelentette ki a Magyar Hírlapnak nyilatkozva Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) szóvivője.

Novák Katalin: december 1-jével bővül a csok

Az államtitkár közölte azt is, a háromgyerekes családok ugyancsak december 1-jétől igényelhetik az 5 millió forinttal megemelt, összesen 15 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsönt.

Folyamatosan bővül az MTVA interneten elérhető archívuma

Folyamatosan bővül a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) interneten elérhető archívuma: szeptember 15-től az MTI úgynevezett kőnyomatos, archív híreinek digitalizált, kereshető gyűjteménye válik elérhetővé, a Fotótár több mint 235 ezer fényképet tartalmazó gyűjteménye pedig vászonkép rendelési lehetőséggel bővül – mondta el Répászky Lipót, az MTVA archívumi osztályának vezetője az MTI-nek.

Jobban bővült az import az exportnál

A behozatal megugrásában szerepet játszik az üzemanyagárak emelkedése is, de a trend enélkül is felfelé mutat, hiszen a belső felhasználás növekedési üteme meghaladja a gazdasági növekedést.

Európai Bizottság: gyors ütemben bővül az európai gazdaság

Az európai gazdaság gyors ütemben bővül, és a kedvező gazdasági kilátások mellett a munkaerőpiaci és a szociális helyzet is javul – közölte az Európai Bizottság az európai szemeszter téli csomagját ismertetve szerdán.

Új gyűjtőállomásokkal és kerékpárokkal bővült a Mol Bubi hálózat

További 11 gyűjtőállomásokkal és 200 kerékpárokkal bővült a Mol Bubi közbringarendszer, és nőtt a szolgáltatási terület is, így a vizes világbajnokság helyszínei is megközelíthetőek lesznek a kerékpárokkal – közölte a fővárosi önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.