2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: bóvli

10 cikk 1/1 oldal

Kiszűrnek, kiszúrnak

Azóta, hogy a termékbemutatóknak nevezett trükkös attrakciókról lehullott a lepel, az ott iparkodó „vállalkozók” gyorsan áttelepültek a gyógyászat területére.

Ismét megméretünk a Fitchnél

A Fitch Ratings péntek éjjel hozza nyilvánosságra felülvizsgálatának eredményeit, amelytől a piaci vélekedés alapján leginkább remélhető a magyar adósbesorolás kedvező módosítása.

Europolbeat

Akik még netalán emlékeznek az NDK-s zenés ajándékkosárra vagy a szovjet esztrádműsorokra Alla Pugacsovával, azoknak az Eurovíziós Dalfesztivál láttán határozott déjá vu érzéseik támadhatnak.

Nem változtatott az S&P

Magyarország nemzetközi viszonylatban is jelentősen javította pénzügyi helyzetét, tavaly az országnak jelentős külkereskedelmi többlete és finanszírozási képessége volt.

Javuló kilátások remélhetőek az S&P-től

A héten a Standard & Poor’s következik a hitelminősítők sorában, amelyik felülvizsgálja Magyarország jelenleg még befektetésre nem ajánlott besorolását.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.