2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: botrány

257 cikk 1/26 oldal

Cselekvés, túl az ideológiákon

A botrányos helyzetet többtucatnyi olyan hajléktalan generálja, akik képtelenek együttműködni, időnként agresszívak és elutasítanak mindenfajta segítséget.

Halál, késelés és botrány a milánói rangadón

Drámai csatát hoztak Olaszországban és Angliában is a december 26-i fordulók zárómérkőzései, ám sajnos a drámai jelző a szó legrosszabb értelmében is igaz lett az Inter–Napoli találkozóra.

Hamisítási botrány

Nem ez az első ilyen ügy az elmúlt évek német sajtójában. A borderline újságírás kifejezés azokat jellemzi, akik nem képesek megkülönböztetni a fikciót a valóságtól.

Az ellenzék lejáratta magát

A szocialistáknak csak olyan élményeik vannak, hogy ők mint politikusok ki vannak szolgáltatva a nagytőkének, kénytelenek gazsulálni, közben hazudozni a munkavállalóknak és becsapni őket.

Soha nem látott rendbontás a parlamenti ülésteremben

Elfoglalta a házelnöki pulpitust, szirénázott, fütyült az ellenzék a parlamentben, hogy így akadályozza meg a munka törvénykönyve módosítását, amelyet végül elfogadtak a kormánypárti képviselők.
257 cikk 1/26 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.