2019. május 24., péntek, Eszter, Eliza napja

Címke: botrány

257 cikk 1/26 oldal

Újabb gyanúsított az Alstom-botrányban

Az Alstom-botránnyal párhuzamosan a 4-es metró építési és tanácsadási szerződéseit, valamint a projekttel kapcsolatos döntések jogszerűségét vizsgálja a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Aranyfüst

Franck Ribérynek pazar lakomáját követően kétségtelenül elborult az agya. Nyomdafestéket nem tűrő, alpári stílusban kérte ki magának az őt pocskondiázó véleményeket.

Elcsalt elnökválasztás miatt háborog Kongó

Még december 30-án tartották meg a már két éve esedékes parlamenti és elnökválasztásokat, azonban még most sem csitul az eredmények hitelessége miatti aggályok nyomán kirobbant botrány.

Cselekvés, túl az ideológiákon

A botrányos helyzetet többtucatnyi olyan hajléktalan generálja, akik képtelenek együttműködni, időnként agresszívak és elutasítanak mindenfajta segítséget.

Halál, késelés és botrány a milánói rangadón

Drámai csatát hoztak Olaszországban és Angliában is a december 26-i fordulók zárómérkőzései, ám sajnos a drámai jelző a szó legrosszabb értelmében is igaz lett az Inter–Napoli találkozóra.

Hamisítási botrány

Nem ez az első ilyen ügy az elmúlt évek német sajtójában. A borderline újságírás kifejezés azokat jellemzi, akik nem képesek megkülönböztetni a fikciót a valóságtól.

Az ellenzék lejáratta magát

A szocialistáknak csak olyan élményeik vannak, hogy ők mint politikusok ki vannak szolgáltatva a nagytőkének, kénytelenek gazsulálni, közben hazudozni a munkavállalóknak és becsapni őket.

Soha nem látott rendbontás a parlamenti ülésteremben

Elfoglalta a házelnöki pulpitust, szirénázott, fütyült az ellenzék a parlamentben, hogy így akadályozza meg a munka törvénykönyve módosítását, amelyet végül elfogadtak a kormánypárti képviselők.
257 cikk 1/26 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.