2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: börtön

292 cikk 1/30 oldal

Fegyház Balla Irma gyilkosának

Tizenkét évvel Balla Irma önkormányzati képviselő meggyilkolása után nem jogerősen tizenöt év fegyházra ítélték különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és rablás miatt D. Lajost.

Rács mögött marad a rablógyilkos

Huszonöt éve, 1994. január 28-án fogták el Magda Marinkót, akit hazánkban 1996-ban jogerősen életfogytiglanra, Jugoszláviában halálra ítéltek sorozatban elkövetett rablógyilkosságokért.

Közel kétszáz szélsőségest helyeztek szabadlábra Belgiumban

Belgiumban a közelmúltban szabadlábra helyeztek 182 embert, akiket terrorizmussal összefüggő bűncselekményekért vagy szélsőséges tanok terjesztése miatt tartottak fogva – közölte a La Libre Belgique című belga napilap pénteken.

Ronaldo megúszta a letöltendő börtönt

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo kedden elfogadta 23 hónapos, felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal.

ENSZ-jelentéstevő: egész Észak-Korea egyetlen nagy börtön

Az emberi jogok helyzete Észak-Koreában továbbra is szörnyű, annak ellenére, hogy az ország vezetői már több mint egy éve elkezdtek nyitni a nemzetközi közösség felé, és ígéretet tettek arra, hogy gazdasági reformokat hajtanak végre – jelentette ki pénteki szöuli sajtótájékoztatóján Tomas Quintana, aki az ENSZ különleges jelentéstevője az emberi jogok észak-koreai érvényesülésével kapcsolatban.
292 cikk 1/30 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.