2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: boros misi

7 cikk 1/1 oldal

Először szólalnak meg újra Kocsis Zoltán legendás zongorái

Először szólalnak meg újra Kocsis Zoltán legendás zongorái szeptember 7-én a Virtuózok szuperkoncertjén, ahol a 2016-ban elhunyt világhírű művész fia, Kocsis Krisztián is színpadra lép Boros Misivel, Bogányi Gergellyel és a zenei tehetségkutató IV. évadának győzteseivel a Papp László Budapest Sportarénában.

Levélgyűjtemény jelenik meg Szokolay Sándor diákéveiből

Hogy is kezdődött? – Levelek a diákévekből címmel jelenik meg Szokolay Sándor zeneszerző leveleinek gyűjteménye halálának negyedik évfordulója alkalmából. A fiatal művész 1947-ben került a békés-tarhosi énekiskolába, ahonnan rendszeresen küldött leveleket Orosházán élő családjának. Az írásokból megismerhetjük a nehézségekkel küzdő családot és iskolát, valamint a megpróbáltatások ellenére is derűs hétköznapokat.

Életerő, vidámság, fiatalos lendület

Boros Misi olyan hatást tud elérni a játékával, amire azt mondom, hogy hoppá, ez több, mint jó zongorálás, jó zenélés. Ez művészet, igazi művészet.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.