2020. június 5., péntek, Fatime napja

Címke: borfesztivál

7 cikk 1/1 oldal

Márton-napi borfesztivál a Gellért Szállóban

Száz pincészet és neves séfek vesznek részt a száz éves Danubius Hotel Gellért Márton-napi borfesztiválján, amelyet csütörtöki nulladik napján sörfesztivál vezet be.

Jön a borfesztiválszezon

A jövő héten huszonhatodszor nyitja meg kapuit a Budapest borfesztivál, ahol a látogatók közel kétszáz hazai és külföldi kiállító több ezer borát kóstolhatják meg.

Ma kezdődik a 25. Budapest Borfesztivál

Több mint kétszáz hazai és külföldi pincészet borai, számos gasztronómiai kiállító kulináris kínálata, koncertek, borkóstolók és további változatos programok várják a 25. Budapest Borfesztiválra látogatókat csütörtöktől vasárnapig a budai Várban.

Borfesztivál Budafokon és a Várban

A szüretidő elérkeztével, az ősz első hónapjaiban országszerte egymást érik a borfesztiválok, bornapi rendezvények.

Játékos borünnep a budai Várban

Az idén 24. alkalommal, szeptember 9–13. között megrendezett Budavári Borfesztivál elsősorban a játékosságra fókuszál. Nemcsak a Taste of Hungary tematikus kóstolóútvonalain, vagy a legkisebbeknek szánt kézműves foglalkozásokon, de a felnőtteket megszólító, az Oroszlános udvarban felállított Butlers Borkvíz Bárban szervezett vetélkedőn is szórakozhatnak a résztvevők az eddigiekhez hasonlóan színvonalas zenei és gasztronómiai programok mellett. Az ingyenes kvízjátékban regisztráció után különböző állomásokon tesztelhetik a látogatók a borokkal, borászati eszközökkel, borvidékekkel kapcsolatos tudásukat, a játék végén pedig megpörgethetik a Borfesztivál szerencsekerekét.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.