2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: bőnyi rendőrgyilkosság

27 cikk 1/3 oldal

A fegyverszakértői vélemény mondja meg, hogy Győrkösé volt-e a halálos lövés

Ártatlannak mondta magát az emberölésben a bőnyi rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István szerdán a Szombathelyi Törvényszéken, az ügy elsőfokú tárgyalásán. A témában ijf. Balsai István ügyvéd az ECHO TV Napi aktuális című műsorában közölte, a fegyverszakértői vizsgálat fogja megmondani, hogy kinek a fegyveréből adták le a halálos lövést.

Ártatlannak vallotta magát Győrkös István

A nála tartott házkutatáskor csak azután húzta meg véletlenül a ravaszt, hogy őt lövés érte - állította. Ennek azonban a tárgyaláson meghallgatott tanúk vallomásai ellentmondtak.

Vád alatt a rendőrgyilkos

A Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt a tavaly októberi bőnyi rendőrgyilkosság ügyében. A Magyar Nemzeti Arcvonal 17 tagja ellen pedig vádemelési javaslatot tett a rendőrség.

A vádhatóság rövidesen dönt id. Győrkös ügyében

Heteken belül döntenie kell a nyomozó ügyészeknek a rendőrgyilkossággal gyanúsított id. Győrkös István elleni vádemelésről, aminek legkésőbb december 21-ig meg kell történnie.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.