2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: bono

7 cikk 1/1 oldal

Így pózolt Sorossal Bono – videó

Ismeretes, hogy a zenész nemrég éles kritikát fogalmazott meg a magyar kormánnyal szemben, amit a balliberális média kitörő lelkesedéssel fogadott.

A U2 énekese szó szerint semmit nem tud rólunk

Szentesi Zöldi László: a rock and roll és a rockzene, különösen ennek a progresszívebb irányzatai, azok a fennálló hatalom ellen szövetkeztek annak idején.

Az adóelkerülés világméretű rendszere

Létezik tehát a világban egy óriási jogi-pénzügyi rendszer, amiben az egyszerű dolgozó hangyácskáknak fizetni kell az adót, a legnagyobbaknak pedig nem.

Újabb aranyhalak akadtak horogra

Tovább dagad az offshore botrány: a Paradise-iratok megszellőztetésével globális vállalatóriások, világhírű sportolók és vezető politikusok kétes adóügyleteire derült fény.

Törökországot méltatta a U2 énekese

A szíriai menekültek befogadásában vállalt szerepe miatt méltatta Bono, a U2 ír rockegyüttes énekese Törökországot egy Ahmet Davutoglu török miniszterelnök internetes oldalára vasárnap feltöltött videofelvétel tanúsága szerint.

Bono megmondta

Popzenésztől ennél mélyebb szociokulturális értelmezést ne várjunk.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.