2024. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: bombatámadás

11 cikk 1/2 oldal

Sokat javult Bartra állapota

Műtétje után már sokkal jobban van – saját bevallása szerint – Marc Bartra, aki a játékosok közül egyedüliként sérült meg kedd este, amikor a Borussia Dortmund labdarúgócsapatát szállító buszt bombatámadás érte útban a vendég AS Monaco elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

Ismét légitámadás érte a szíriai Idlíb tartományt

Azonosítatlan harci gépek támadták szombaton azt a felkelők kezén lévő szíriai várost, amely egy feltételezett vegyifegyver-támadás célpontja volt a hét elején – jelentette a londoni központú Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Szakértő: a médiafigyelem volt a célja az IMF elleni támadásnak

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) párizsi irodájának küldött levélbombával a médiafigyelem felkeltése volt a célja szélsőbaloldali radikálisoknak – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Bombatámadással fenyegették a bécsi repteret

Olyan e-mailt kaptak az osztrák hatóságok, melyben terroristák fenyegetőztek bombatámadásokkal Ausztriában. A titkosított postafiókról érkező elektronikus küldemény több rendőrörsöt és a bécsi repülőteret is megemlített a tervezett terrorcselekmény helyszíneként.

A kassai bombakráterek sűrű füstjében

Miután 1941. június 22-én, szovjet földön támadásba lendült a német hadigépezet, a magyar–szlovák–szovjet határ mentén felerősödött a légi tevékenység.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.