2024. július 25., csütörtök, Jakab, Kristóf napja

Címke: bolt

31 cikk 1/4 oldal

Nagyobb a vásárlói kosár

A várakozások szerint az év végén minden korábbinál erősebb lesz a decemberi forgalom, amely már tavaly is elérte az ezermilliárd forintot.

Elérkezett a kereskedők ünnepe

Két számjegyű forgalmi várakozásokkal és harsány reklámokban beharangozott merész árengedményekkel készültek a kereskedők és számos szolgáltató a mára meghirdetett fekete péntekre.

Ezrekkel jut több az idei karácsonyra

Az Információs és Technológiai Minisztérium a közlésében azt emelte ki, hogy az online vásárlás esetén néhány kattintással és tudatos döntések meghozatalával sok későbbi probléma megelőzhető.

A vasárnapi munkáról tárgyalnak a szaktárcánál

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hatáskörébe tartozó kérdésben az illetékes tárcavezetőnek továbbították az Orbán Viktorhoz címzett szeptemberi megkeresést.

Forró nyár a kiskereskedelemben

A legforróbb nyári hónapban csúcsra járt a lakosság fogyasztása mind az élelmiszerek, mind a szezonhoz köthető iparcikkek, illetve a tartós használati eszközök beszerzése terén.

Idén 6 százalékkal nőhet a bolti kiskereskedelmi forgalom

A bolti kiskereskedelmi forgalom 6 százalékkal nőhet az idén Magyarországon, míg az Európai Unió 28 országában (EU-28) 2,1 százalékos lesz az átlagos növekedés a GfK piackutató 32 európai ország kiskereskedelméről készített tanulmánya szerint.

Már a tartós árucikkek is fogynak

Nem csupán a megélhetéshez szükséges alapvető termékkörökben volt jelentős a költekezés, hanem a nagyobb kiadást jelentő eszközöknél és a szolgáltatások területén is.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.