2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: bolgár

18 cikk 1/2 oldal

Fidesz: Dobrev Klára fejezze be a hazudozást!

Gyurcsányék üzleti partnerei – és a hírek szerint barátai –, a mintegy 600 milliárd forintot ellopó bolgár Vaszilev házaspár ellen nemzetközi körözést adott ki az Interpol.

Bolgár embercsempész ellen emeltek vádat Makón

Embercsempészés miatt vádat emelt a Makói Járási Ügyészség egy bolgár férfi ellen, aki május végén elmenekült az őt a csanádpalotai határátkelőnél tetten érő rendőr elől - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.

Felnőtt a bolgár Baby Fed

Grigor Dimitrov egy időzített bomba, csak az a kérdés, mikor robban fel – a szépen megkonstruált szakmai bókot Jimmy Connorstól zsebelte be a bolgár játékos.

Halálkamion: a bolgárok ismerik az „ügynököt”

Elismerte a bolgár nemzetbiztonsági tiszt és a szakértő, hogy ismerik a halálkamionper ötödrendű vádlottját, ám állítják: a bolgár–libanoni férfi nem ügynökük.

Egy bolgár ügynök is vádlott

A 71 migránsáldozatot követelő parndorfi halálkamion kapcsán elfogott embercsempészbanda egyik tagja a bolgár hatóságok ügynöke – derült ki tegnap a per ötödik napján.

Előzetesbe került egy embercsempész bolgár sofőr

A bíróság pénteken elrendelte egy bolgár férfi előzetes letartóztatását, aki 2015 júniusában egy kisteherautó sofőrjeként vett részt illegális bevándorlók szállításában – közölte a police.hu honlapon az ORFK.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.