2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: boldogság

10 cikk 1/1 oldal

Ebadta boldogság

Ősztől Kutyaszemmel címen szemléletváltó program indul a felelős ebtartás érdekében. Épp ideje, felmérések szerint ugyanis még bőven van hová fejlődnünk.

Zsibongó tavasz

Tényleg van boldogság, vagy ez csak illúzió, amellyel áltatjuk magunkat? Csak mákony, vagy olyan valami, ami tartósan nincs is?

A boldogság ezer tava

A migránsok Irakot, a háborús, vérgőzös, veszélyes közel-keleti országot választották inkább a világ legboldogabb országa helyett.

Mentés másként

Kistarcsán találunk egy mentőgyárat, ahonnan csak az Országos Mentőszolgálatnak hetente öt-hat csúcsszuper mentőautót szállítanak.

Tessék hangosan nevetni!

Tombol az önzés, a letaposok mindenkit a céljaimért hozzáállás, és emiatt olyan boldogtalan mindenki, hiszen egyedül nem lehet kiteljesedni – vélekedik Papadimitriu Athina.

A Lada esete a boldogsággal

Ő észrevett egy woodstocki virágokkal telepingált, úgy parkoló kombi Ladát, hogy leeresztett lyukas gumijaival akár az idők végezetéig is ott állomásozhatna.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.