2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: bojkott

58 cikk 1/6 oldal

Medvegyev kilátásba helyezte a davosi fórum orosz bojkottját

Kilátásba helyezte a davosi Világgazdasági Fórum bojkottját Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök arra az esetre, ha a szervezők nem változtatják meg a több orosz üzletember részvételét elutasító döntésüket.

Értelmetlen bojkottról beszélni

Jól látszik, hogy egyáltalán nem összeesküvés-elmélet azt gondolni, hogy az ellenzéki politikusok célja hazánk nemzetközi lejáratása.

Szél frakcióvezető marad, Hadházy bojkottra készül

Szél Bernadett lesz az LMP kilencfős parlamenti frakciójának vezetője, a párt társelnöke tegnap Siófokon, az LMP kihelyezett frakcióülését követően ismertette annak összetételét.

Párbeszéd kezdődhet a két Korea között

Szöul magas szintű tárgyalásokat helyezett kilátásba Phenjannal annak érdekében, hogy az észak-koreai sportolók is részt vehessenek a februári phjongcshangi téli olimpián.

Véget ér a Botka-féle bojkott a médiában

Novemberben fokozatosan fel­oldja az MSZP a fideszesnek tartott médiumok elleni sajtóbojkottot – értesült elnökségi forrásokból a Magyar Idők.
58 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.