2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: Bogár László

22 cikk 1/3 oldal

Az európai fehér ember „kihalósdit” játszik

Az utolsó száz évben, miként tudta magát az európai fehér ember belelavírozni abba a helyzetbe, hogy gyakorlatilag a visszafordíthatatlan pusztulás szélére jutott?

Háttérkép: felfoghatatlanul nagy adósság alatt roskadozik a világ

A világ GPD-arányos adóssága 240 ezer milliárd dollár – jelentette ki Bogár László az ECHO TV Háttérkép című műsorában. A közgazdász hozzátette: abszurd állapot, de körülbelül 10 éven belül a világ adóssága elérheti a teljes vagyon szintjét.

Az ENSZ hárommillió migráns befogadásával számol

Az ENSZ háromféle becslést készített Magyarország várható népességének alakulásáról. Az egyik szerint 2100-ra 3 millió migráns befogadásával 10 millióra emelkedhet a lakók száma.

Háttérkép: Európa két teljesen eltérő valóságban él

Egyértelmű, hogy minden, ami történt az elmúlt években, az egy terv része – jelentette ki Bogár László az ECHO TV Háttérkép című műsorában a migrációs válsággal kapcsolatban. A közgazdász szerint Európa két teljesen eltérő valóságban él, de az arányok örvendetes irányba változnak.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.