2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: Boeing

26 cikk 1/3 oldal

Holland bíróság tárgyalja a lelőtt maláj utasszállító ügyét

A maláj légitársaság 2014 nyarán lelőtt, Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó, MH17-es járatszámú repülőgépének ügyét holland jog szerint, holland bíróság fogja tárgyalni – jelentette be Bert Koenders holland külügyminiszter szerdán.

Gigaüzletet kötött Iránban a Boeing

A Boeing amerikai repülőgépgyártó vállalat 3,4 milliárd dolláros szerződést írt alá az iráni Aseman Airlines légitársasággal utasszállító repülőgépek szállításáról – közölték helyi idő szerint kedden Washingtonban.

Donald Trump: megálmodunk dolgokat, majd megépítjük őket

Donald Trump amerikai elnök pénteken látogatást tett a Boeing dél-karolinai üzemében, ahol a többi között azt kijelentette: „Amerika arról szól, hogy megálmodunk dolgokat, majd megépítjük őket.”

Felszállhat az első kínai gép

Még az év első felében megteszi első repülését a teljes mértékben saját tervezésű és gyártású kínai utasszállító repülőgép.

A Boeing szenvedheti meg az iráni szankciókat

Az amerikai légi ipari cég 80 utasszállító gép leszállítására vonatkozó 8 milliárd dolláros iráni üzlete már az előtt is bizonytalan volt, hogy Donald Trumpot elnökké választották.

Jelentősen romlott a Boeing 2016-os pénzügyi eredménye

Jelentősen romlott az amerikai Boeing repülőgépgyár pénzügyi teljesítménye 2016-ban, az előző évihez képest 22 százalékkal csökkent az üzemi eredmény, és romlott a jövedelmezőség és az adózott eredmény is.

Irán bevásárol repülőkből

Irán 80 Boeing utasszállító repülőgép beszerzésére írt alá megállapodást 16,6 milliárd dollár értékben.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.