2023. szeptember 22., péntek, Móric napja

Címke: Boeing 777

8 cikk 1/1 oldal

Nyugdíjas az első 777-es

A légi közlekedés egyik legkedveltebb, a légitársaságok által világszerte használt modelljének első példánya 1994-ben készült el.

Földhöz csapódott leszállás közben az Emirates gépe

Leszállás közben földhöz csapódott és kigyulladt az Emirates légitársaság egyik repülőgépe szerdán a dubaji nemzetközi repülőtéren, a 275 utas egyike sem sérült meg. A Thiruvananthapuram dél-indiai városból érkező gép fedélzetén nem volt magyar utas, a repülőteret lezárták.

Hét és fél órát késett a Houston-Isztambul járat egy „bomba” miatt

Hét és fél órát késett a török légitársaság Houston és Isztambul között közlekedő egyik járata egy „bomba” miatt, valaki ugyanis ezt a szót írta fel egy papírra, majd ragasztotta fel a repülőgép mosdójának ajtajára – adta hírül a Hürriyet című török napilap internetes oldala hétfőn.

Újabb 19. századi hajóroncsot találtak a keresés során

Egy újabb 19. századi hajóroncsot találtak az Indiai-óceán mélyén a Malaysia Airlines légitársaság 2014-ben eltűnt utasszállító repülőgépének felkutatását célzó művelet során – közölték szerdán az ausztrál hatóságok.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.