2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: BMW

56 cikk 1/6 oldal

Még egy gyárat építene az Egyesült Államokban a BMW

Egy második üzem építésének a gondolatával foglalkozik a BMW az Egyesült Államokban Harald Krüger, a német autógyár vezérigazgatójának a Los Angeles-i Autószalonon tett bejelentése szerint.

Fogáskeresők

Elmúltak azok az idők, amikor André Goodfriend, Amerika budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője Szent István intelmeiből idézgetett Orbán Viktornak.

Csalószoftvert találtak a BMW autóinál is

A BMW autógyárnak tízmillió euró büntetést kell fizetnie egyes dízelautó-modelljeinél a motorvezérlő szoftver károsanyag-kibocsátás szabályozási moduljának kikapcsolása miatt.

Tízmillió euró bírságot fizet a BMW

A BMW autógyárnak tízmillió euró büntetést kell fizetnie egyes dízelautó modelljeinél a motorvezérlő szoftver károsanyag-kibocsátás szabályozási moduljának kikapcsolása miatt – számolt be hétfőn a Süddeutsche Zeitung lap a müncheni ügyészség tájékoztatására hivatkozva.

Felpezsdíti a BMW a debreceni lakáspiacot

A következő egy évben 5-7 százalékos emelkedés várható a debreceni lakáspiacon a BMW korábban bejelentett helyi beruházása miatt.

Büszkék lehetünk az önállóságunkra

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a migráció uniós kezelésének problémája mellett beszélt az egészségügy és a közigazgatás nagyszabású átalakításáról is.
56 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.