2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: Black Friday

31 cikk 1/4 oldal

Kezdődik a karácsonyi szezon

Ahogy az lenni szokott a tömeges akciók után, a fogyasztóvédelmi kérdések előtérbe kerülnek a balul sikerült beszerzések kapcsán, holott a karácsonyi roham csak most kezdődik.

Inkább net, mint bunyó

Hemzsegnek a Black Friday címkéktől a boltok. A tíz-húsz százalékos leárazás mellett nem ritka a nyolcvanszázalékos árengedmény sem.

Alig bírták a terhelést a webáruházak

Több webáruház internetes oldala összeomlott pénteken a fekete péntek akciós kampányban, mert nem bírták a vásárlói rohamot a minden korábbinál élesebb árversenyben.

Elérkezett a kereskedők ünnepe

Két számjegyű forgalmi várakozásokkal és harsány reklámokban beharangozott merész árengedményekkel készültek a kereskedők és számos szolgáltató a mára meghirdetett fekete péntekre.

Több ezren költöttek az interneten

Képletesen megnyitotta pénteken az idei karácsonyi bevásárlási szezont a magyar piacon elsőként fekete péntek akciós napot tartó Extreme Digital webáruház.

Elhúzódhat a black friday

Noha Amerikában hagyományosan egynapos, itthon akár két hétig is tarthat az év végi szezont felvezető legnagyobb akciós időszak, a black friday-kampány.

Rekordok dőlhetnek meg a kereskedelemben

Minden korábbinál nagyobb lendülettel készülnek az áruházak az adventi bevásárlási szezonra, becslések szerint ebben a hónapban az e-kereskedelem forgalma meghaladhatja a decemberit.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.