2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: BKV Zrt

12 cikk 1/2 oldal

Nem jár majd a 3-as metró hétvégeken az északi szakasz lezárása után

Az északi szakasz lezárásával párhuzamosan elkezdődik a vonal teljes alagútrendszerének korszerűsítése, ezért hétvégeken a teljes vonalon nem jár majd a 3-as metró – derült ki a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai ülésére benyújtott tájékoztatóból.

Ők ellenőrizték a BKV-t a metróépítés idején

A BKV felügyelőbizottságának 2002–2006 közötti tagjainak meghallgatásával folytatja munkáját a 4-es metró korrupciógyanús beruházását feltárni hivatott fővárosi testület.

Bérmegállapodás az FKF-nél

A BKV-nál is folytatódtak az egyeztetések, mind a közlekedési vállalat, mind a munkavállalói érdekképviseletek a mielőbbi megállapodás mellett vannak.

BKV-s vesztegetési botrány másodfokon

Az őszi, többnyire felmentő ítéletek hatályon kívül helyezését kéri a főügyészség. A tárgyalás másodfokon április 19-én folytatódik a Fővárosi Ítélőtáblán.

4-es metró: keresi a hibát a Siemens

A 4-es metróvonalon az elmúlt időszakban több hibaesemény történt, ami az úgynevezett PPE-rendszer üzemzavara miatt következett be – tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. (BKV).

Elavult már a 3-as metró, de nem életveszélyes

Majd négy évtizeden keresztül nem volt jelentős felújítás az észak–déli vonalon – többek között ez derül ki a 3-as metróról szóló szakmai jelentésből.

Óriás busz és robotszerelvény a BKV-nál

Forgalomba állt a 4-es metró vonalán az első vezető nélküli szerelvény, illetve a 3-as metró pótlásánál is bevethető dupla csuklós óriás buszt tesztel a BKV Zrt.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.