2019. április 19., péntek, Emma napja

Címke: biztosítás

149 cikk 1/15 oldal

A jogsitól a javításig

Egy új adatbázis segítségével mostantól leinformálható a kocsik előélete, fény derülhet a turpisságokra. Könnyebbé válik a tanuló vezetők és a vizsgabiztosok dolga is, csökkenhet a korrupció.

Elindult a digitális kárbejelentő applikáció

Az autósok mostantól mobiltelefonjukon is intézhetik a baleset utáni adminisztratív teendőket, miután a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) elindította új, digitális kárbejelentőjét.

Elindult a Mabisz digitális kárbejelentője a kötelező gépjárműbiztosítások esetében

Elindult a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) új, digitális kárbejelentője, így keddtől egy esetleges baleset után az autósok már a mobiltelefonjukon is intézhetik a baleset után a kötelező gépjármű felelősség biztosítási (kgfb) károk bejelentését – mondta Pandurics Anett, a szövetség elnöke kedden Budapesten sajtóbeszélgetésén.

Nagyobb összeg jár vissza a gazdáknak

Nagyobb arányú visszatérítést kapnak idén a támogatott agrárbiztosítást kötő gazdák, a nyáron négymilliárd forintról ötmilliárd forintra emelték az agrárbiztosítások díjtámogatási keretét.
149 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.