2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: biztonsági erők

29 cikk 1/3 oldal

Dzsihadista terroristát likvidáltak a pakisztáni biztonsági erők

A pakisztáni biztonsági erők likvidálták az ország történetében elkövetett egyik legsúlyosabb dzsihadista merénylet kitervelőjét. A Hidaját Ullah néven azonosított iszlamistával saját házában végeztek a pakisztáni határőrség katonái – közölte pénteken Kaiszar Kán, a hatóság szóvivője az AFP francia hírügynökséggel.

Számos kurd felkelőt ártalmatlanítottak a török biztonsági erők

A Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) 18 felkelőjét ártalmatlanította eddig Dél- és Délkelet-Törökországban a rendőrség és a csendőrség egy szerdán indított közös műveletben – közölte az Anadolu állami hírügynökség a belügyminisztériumra hivatkozva.

Tüntető tömegbe lőttek bele Iránban a biztonsági erők

A vízhiány miatt tüntető tömegbe lőttek bele vasárnap az iráni biztonsági erők az ország délnyugati részén, de a hatóságok közlése szerint halálos áldozatok nem voltak, csak egy ember sebesült meg az összetűzésekben.

Az afgán biztonsági erők csaknem 50 tagja életét vesztette tálibok támadásaiban

Az afgán biztonsági erők csaknem 50 tagja életét vesztette szerdán tálib lázadók támadásaiban Faráh és Bádgesz nyugat-afganisztáni tartományokban - közölték helyi tisztségviselők. A szerdaiak a legvéresebb támadások, amelyeket a tálibok az után indítottak, hogy a múlt héten lejárt a háromnapos tűzszünet, amelyet a kormányerőkkel kötöttek.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.