2024. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: bizonytalanság

9 cikk 1/1 oldal

A menekültválság lehet Angela Merkel veszte

A korábban a nyugalmat megtestesítő, párton belüli ellenfeleivel leszámoló, a válságokat sikeresen túlélő német kancellár a bizonytalanság jelképe lett.

Durván elbántak a forinttal

Nem volt jó napjuk a régiós devizáknak, köztük a forintnak sem, ami részben az erősödő dollárral, részben pedig az olajárak emelkedésével magyarázható.

Bizonytalan jövő

Az utóbbi években, évtizedekben a teljes politikai elit hiteltelenné vált, és ezzel az amerikai szavazók többsége is tisztában van.

Elmaradt találkozások

Egyre több nő negyven felett döbben rá, hogy már nincs esély: ebből nem lesz anyaság. De nem ez az egyetlen oka, hogy nem születnek meg a tervezett gyermekek.

Hidegháború

Huszonöt évvel a hidegháborús korszak lezárulta után az embernek óhatatlanul az az érzése támad, hogy egy újabb hidegháború kellős közepén találja magát.

Üzletemberek az EU ellen

250 nevet tartalmaz az a lista, amelyben egy kampányszervezet a Nagy-Britannia EU-ból való kilépését támogató üzleti vezetőket sorol fel.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.