2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: bizalom

67 cikk 1/7 oldal

A CIB Alapkezelő bízik a részvénypiaci emelkedésben

A CIB Alapkezelő szakértői szerint a tavalyi visszaesés után az idén már emelkedhetnek a részvénypiacok, főleg az Egyesült Államokban és a fejlődő térségben, miközben erős maradhat a kereslet a tőke- és árfolyamvédett befektetési konstrukciók iránt.

Brexit: fogy az unió bizalma

A Theresa May brit parlamenti sikerébe vetett bizalmat jól jelzi, hogy az unióban felgyorsították a megállapodás nélküli brit kilépés előkészületeit.

Csalódottság és kiábrándultság

Elégedetlenek a politikai elittel és a 2016-os népszavazás óta eltelt időszak fejleményeivel a lapunk által megszólított, Nagy-Britanniában élő angolok és magyarok.

Bizakodó vállalati évzárás

Az MLBKT közlése szerint a külpiaci mutatók közül az importindex értéke nőtt novemberhez képest, és továbbra is ötven pont fölött maradt a tavalyi év utolsó hónapjában.

Nézőpont: nagy a bizalom a mentőszolgálat iránt

A pozitív imázsban a technikai fejlődés is fontos szerepet játszik. Miközben a társadalom felnőtt tagjainak 49 százaléka került kapcsolatba a mentőkkel, 61 százalékuk látott már új mentőautókat.

Már kevésbé népszerű az EU Romániában

Néhány hónap alatt tíz százalékkal csökkent a romániai lakosság bizalma az Európai Unióban – derül ki az Eurobarometer nemrég közzétett felméréséből.

Az Union továbbra is bízik az egészségbiztosítási piacban

Stratégiai együttműködést alakított ki az Union Biztosító – a Design Terminal közreműködésével – egy hazai startup vállalkozással, a Fitpulival, ennek révén a biztosító komplex életmód applikációval bővíti vállalati egészségbiztosításhoz kapcsolódó szolgáltatásait – hangzott el a két cég közös sajtótájékoztatóján hétfőn Budapesten.

Szlovéniai számmisztika

Szeptember 13-án hivatalba lépett a független Szlovénia tizenharmadik kormánya. A szlovén választók nem nagyon bíznak a kormányzásra készülő pártokban.
67 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.