2019. szeptember 18., szerda, Diána napja

Címke: bizalmatlanság

7 cikk 1/1 oldal

Theresa May: Nem tökéletes brexit kell

Bár a megszokottnál lazábbnak mutatkozott a brit kormányfő pártja kongresszusán, továbbra sem tudja elhallgattatni a távozásáért kiáltó képviselőket.

Nézzenek a füstfüggöny mögé!

Európa legfőbb baja ma az, hogy elveszítette az önbizalmát, mert megcsappant a polgárok bizalma az európai közös cselekvés hatékonysága iránt.

Az arab államok szerint nem elég a katari-amerikai megállapodás

A Katart büntetőintézkedésekkel sújtó négy arab állam szerint „nem elégséges”, hogy Katar és az Egyesült Államok terrorizmusellenes együttműködési megállapodást kötött kedden, noha a memorandum megszületését több évi nyomásgyakorlásuk eredményének tekintik. Erről Szaúd-Arábia, Bahrein, Egyiptom és az Egyesült Arab Emírségek közös közleményt adott ki, amelyet az SPA hivatalos szaúdi hírügynökség ismertetett.

Kitart a HDZ Tomislav Karamarko mellett

A Vecernji List írása szerint Tihomir Oreskovic miniszterelnök a HDZ oldalára állt, hogy mentse idén január óta kormányzó kétpárti kabinetjét.

A németek többsége bizalmatlan a sajtóval szemben

Németországban a lakosság többsége bizalmatlan a sajtóval szemben, 60 százalék úgy véli, a médiának kívülről diktálják, hogy miről és hogyan számoljon be – mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.