2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: bitcoin

51 cikk 1/6 oldal

A bitcoin 4 ezer dollár alá süllyedt vasárnap

Hétfőn, a kereskedés korai szakaszában drágult a bitcoin, amelynek az árfolyama tavaly szeptember óta legalacsonyabb szintre, 4 ezer dollár alá süllyedt vasárnap.

Közel egy éves mélyponton a bitcoin

Közel egy éve legalacsonyabb szintre süllyedt a bitcoin árfolyama csütörtök kora reggel, folytatva a szerdai lejtmenetet.

Nagy tűzfalak

Az utóbbi években botrányos ügyekre derült fény; hogyan próbálják befolyásolni a nagy technocégek a választásokat, a közösségi média pedig egyirányúan cenzúrázza a politikai tartalmakat.

Tisztul a virtuális pénzek piaca

Immár sokkal nehezebb a megtévesztésre épülő virtuális pénzeket piacra dobni, vagyis beindult a tisztulás a kriptovaluták világában.

Kifulladóban lehet a virtuális pénzbányászat

A videokártya-gyártók forgalomeséssel számolnak áprilisban, ebből az következhet, hogy visszaesőben van a kriptovalutaként ismert virtuális pénzek előállítása.

Meghatározó a kriptovaluta

Több nagy cég döntött úgy, hogy beszáll például a bitcoin bányászatát támogató termékek piacára, mások elzárkóztak a továbbra is sok bizonytalanságot jelentő területtől.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.