2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: bienerth gusztáv

51 cikk 1/6 oldal

Interregnum váltja a Bienerth-érát

Nem egészen öt hónapig tartott Bienerth Gusztáv országlása a Magyar Úszószövetség élén, a pénteki rendkívüli kongresszuson elsöprő többséggel leváltották.

Nyolc hónap alatt elfogyott a bizalmi tőke

A Bienerth-ellenes hangulat tapintható, már a májusi közgyűlésen is az volt, amikor az alapszabály-módosítási kísérlet és az új elnökségi tagok megválasztása kudarcba fulladt.

A legfontosabb az elfogadottság

Bennfentesek prognózisa szerint egy darabig – vagy hat hétig – még elhúzódhat Bienerth Gusztáv MÚSZ-elnök megbuktatásának folyamata.

Elfogyott a levegő Bienerth körül

Csütörtökön hat tag lemondásával működésképtelenné vált az elnökség, igaz, Bienerth Gusztáv elnök a forrongó légkörben sem akarja bedobni a törülközőt.

Fürjes Balázs cáfolta a pletykát

A 444.hu arról számolt be, hogy Fürjes Balázs kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztos követheti Bienerth Gusztávot a Magyar Úszószövetség elnöki posztján. Fürjes a Nemzeti Sport Online-nak úgy reagált, hogy nem foglalkoztatja a kérdés, és inkább a jelenlegi elnök támogatására szólított fel.

Kiszavazóshow úszóéknál

Vasárnap – burleszkbe illő elemeket sem nélkülözve – több mint ötórás maratoni színielőadásba torkollott a Magyar Úszószövetség rendes évi közgyűlése.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.