2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: BFTK

7 cikk 1/1 oldal

Budapest egyre keresettebb a külföldi utazók körében

Szintet lépett télen a külföldi vendégforgalom a magyar fővárosban: február­ban a külföldi vendégek félmil­liónál is több éjszakát töltöttek a budapesti kereskedelmi szálláshelyeken.

Budapest egyre népszerűbb a turisták körében

Idén és a karácsony előtti időszakban is igen nagy számú turistát vonzott a magyar főváros – mondta az m1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) ügyvezetője.

Megnyílt a Budapesti Karácsonyi Vásár

Kézműves termékekkel és minőségi gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket péntektől a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren.

Ruszinkó Ádám: az ünnepek alatt tovább nőtt a turisztikai forgalom

Az ünnepek alatt tovább nőtt a turisztikai forgalom az előzetes adatok szerint, a főváros Európa egyik legkedveltebb úti céljává vált – mondta Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turizmusért felelős helyettes államtitkára a budapesti Gellért gyógyfürdőben tartott sajtótájékoztatón csütörtökön.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.