2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: bevételkiesés

4 cikk 1/1 oldal

A kiberbűnözés miatt jelentős a vállalatok bevételkiesése

A kibertámadások komoly bevételcsökkentést és ügyfélvesztést okoztak tavaly a vállalatoknak, harmaduknál ezek aránya meghaladta a 20 százalékot – derült ki az internetes hálózati berendezéseket gyártó Cisco éves kiberbiztonsági jelentéséből (Annual Cybersecurity Report – ACR).

Rámehet a téli utazási szezon a terrorveszélyre

Európai utazásokat, párizsi városlátogatásokat, csoportos síprogramot és legújabban a bécsi adventi vásárokba szóló kirándulásokat mondanak le a magyarok egyre nagyobb arányban.

Kitartóan sztrájkolnak a Lufthansa dolgozói

Lélegzetvételnyi időt sem hagynak munkáltatójuknak a Lufthansa német légitársaság légiutas-kísérői, akik szakszervezetük, az UFO felhívására ma is folytatják a munkabeszüntetést Frankfurtban, Münchenben és Düsseldorfban.

Tavaly 850 millió eurós kárt okoztak a hamis sportszerek az EU-ban

Tavaly 850 millió eurós (260 milliárd forint) bevételkiesést okoznak a hamisított sportszerek az európai sportszergyártó cégeknek és a beszállítóknak – közölte a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület az Európai Unió Belső Piaci Harmonizációs Hivatalának legfrissebb jelentésére hivatkozva.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.