2020. október 25., vasárnap, Blanka, Bianka napja

Címke: bevándorlásellenesség

5 cikk 1/1 oldal

Utcára vonultak a migránspártiak

Bár az osztrák kormány és a Liga kormánypárt is növelni tudta támogatottságát a szigorú migrációs politikának köszönhetően, most mégis a bevándorlásellenesség miatt kérik számon a népszerű kormányokat.

A svéd belpolitikában csak minimális változások várhatóak

Megerősödött a svéd bevándorlásellenes oldal a vasárnapi választáson. A Svéd Demokraták a voksok több, mint 17,5 százalékát szerezték meg. A bevándorlást határozottan elutasító párt vezetője úgy látja: komoly hatással lesznek a svéd belpolitikára. Az ECHO TV Heti Terror című műsorában Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő és Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője beszélt a választások országos és európai jelentőségéről.

Pillanatnyi béke Canberrában

Bevándorlásellenes politikus lett Ausztrália harmincadik miniszterelnöke. Scott Morrison nem dőlhet hátra a politikai puccsok országában: a következő válság máris fenyeget.

Megalakul a migránsellenes cseh kormány

Lemondott Bohuslav Sobotka eddigi cseh miniszterelnök, ami előfeltétele volt annak, hogy Milos Zeman államfő kinevezhesse Csehország új kormányfőjének Andrej Babist.

A konzervatívok profitálhatnak is a kampányban a merényletből

A brit konzervatívok a parlamenti választás kampányában profitálhatnak is a manchesteri merényletből, illetve a merénylet miatt megerősödő bevándorlásellenességből – mondta a Századvég Alapítvány elemzője az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.