2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: beutazás

22 cikk 1/3 oldal

Ukrajna már száz orosz állampolgártól tagadta meg a beutazást

Ukrajna száz orosz állampolgárt fordított vissza a határról azt követően, hogy a hadiállapot bevezetésével összhangban megtiltotta a belépést területére minden orosz állampolgárságú férfinak 16 és 60 éves kor között – közölte egy ukrán határvédelmi szóvivő szombaton Kijevben.

Sok pénzt hoznak a kínaiak

A Magyarországon termelt bruttó hazai össztermék (GDP) előállításában a turizmus ágazat egyre nagyobb részt vállal, érdekünk, hogy az ide irányuló turistaforgalmat folyamatosan növeljük.

Az ENSZ BT engedélyezte észak-koreai diplomaták utazását Szingapúrba

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának szankciós testülete szerdán engedélyezte, hogy észak-koreai diplomaták utazzanak Szingapúrba a június 12-én tartandó, Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető tervezett csúcstalálkozójára - közölték diplomaták.

Robert Fico: az EU-nak meg kell védenie magát

Jelenleg nincs konszenzus az Európai Unió migrációs politikájának reformját illetően, és „nagy hiba” lenne ennek hiányában is végigvinni a folyamatot.

Hatályba lépett Trump beutazást szigorító rendelete

Helyi idő szerint csütörtök este érvénybe lépett Donald Trump amerikai elnök rendelete, amely hat muszlim többségű ország állampolgárainak nehezíti meg a beutazást az Egyesült Államokba.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.