2024. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: Betyársereg

27 cikk 1/3 oldal

Folytatódott Sneider fiainak egri büntetőpere

Sneider Tamás többször is politikai indíttatásúnak nevezte a fiai és társai ellen indult büntetőeljárást, azt is kijelentve: büszke arra, hogy a fiai a Betyársereg tagjai.

A volt gárdisták a MIÉP mögé álltak

A MIÉP-et támogatja a Magyar Gárda – mondta Silip Norbert, a Magyar Gárda országos elhárításának egykori parancsnoka a Magyar Időknek.

Ráégtek Vonáékra a botrányos büntetőügyek

Kovács Béla megtartotta euró­pai parlamenti mandátumát, ám a Jobbikból kilépni kényszerült, miután kémkedéssel és költségvetési csalással vádolták meg.

Vádat emeltek Sneider Tamás fiai ellen

A vádlottak közül többen még a családnak a szomszédos községben lakó szintén roma roko­nait, ismerőseit is fenyegették, eközben az is előfordult, hogy a közlekedés biztonságát is veszélyeztették.

Az ISIS oktatóvideójával képezték a hungaristákat

Az oktatófilmben többek között eredeti ISIS-felvételekkel mutatják be, hogyan kell tüzérségi lövedékekből autók felrobbantására alkalmas pokolgépet készíteni, és miként kell azt használni.

Naponta változó Jobbik-kommunikáció

A Fidesz abszurdnak nevezte a felvetést, és azt várja a Jobbik elnökétől, hogy kérjen bocsánatot a nyugdíjasoktól az őket becsmérlő kijelentéseiért.

Tyirityán Zsolt: Romokban a radikális oldal

Ha párttá alakulunk, a jövő évi országgyűlési választáson is megméretjük magunkat – mondta a lapunknak a nemrég alakult Erő és Elszántság mozgalom egyik alapítója.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.