2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: betörés

16 cikk 1/2 oldal

Szarkák a nyaralókban

A tapasztalatok szerint az üdülőövezetek elnéptelenedésével párhuzamosan nő a betörések kockázata és a a szélsőséges időjárás is növelheti a kárértéket.

Műszaki áruházakat fosztogató román férfiakat fogott el a rendőrség

Három román férfit fogtak el a rendőrök, akik a gyanú szerint több műszaki áruházba törtek be 2016 novembere és 2018 márciusa közt - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője keddi veszprémi sajtótájékoztatóján.

A cipőszkenner lebuktathatja a bűnözőket

A cipőjének lenyomata buktatta le azt a betörőt nemrég, aki Mezőkövesden és Miskolcon is mindössze ennyit hagyott maga után hátra.

Betört az Origóhoz Fekete-Győr

A Momentum Mozgalom vezetője tegnap délután néhány társával együtt betört az Origó szerkesztőségébe. A történtek miatt a portál feljelentést tesz.

Betörtek a szkopjei parlamentbe

A tüntetők székekkel dobálták meg a képviselőket, egy verekedés során többen, így a szociáldemokraták vezetője, Zoran Zaev is megsérült.

Bűnöző sebesítette meg Petra Kvitovát

A rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a kétszeres wimbledoni teniszbajnok 35 év körüli támadója elmenekült a helyszínről, és nagy erőkkel keresik.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.