2022. július 3., vasárnap, Kornél, Soma napja

Címke: Bethesda Gyermekkórház

16 cikk 1/2 oldal

Mesekönyvvel segítenek a gyerekeknek elviselni a kórházban töltött időt

Mesekönyvet készített a Bethesda Gyermekkórház azoknak a gyerekeknek, akik hosszú időt töltenek kórházban, hogy könnyebben el tudják viselni az ott töltött időt, és fel tudják dolgozni az érzelmi megterhelést – közölte a kórház klinikai szakpszichológusa szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.

Terápiás mesekönyvet adott ki a Bethesda Gyermekkórház

Egészségszövők címmel saját terápiás mesekönyvet adott ki a Bethesda Gyermekkórház. A kötetbe gyűjtött mesék és versek szimbólumaik révén segítik a gyerekeket testi-lelki biztonságuk visszaszerzésében.

Vasárnap fogadd örökbe a szeretetet!

Fogadd örökbe a szeretetet! címmel rendeznek jótékonysági eseményt most vasárnap, hogy felhívják a figyelmet azokra a gyerekekre, akik nemcsak a hétköznapokban, hanem ünnepekkor is nevelőotthonokban, család nélkül élnek, vagy éppen a kórházban kell tölteniük a karácsonyt.

Jövő év végétől öt Anyák háza működik majd az országban

Jövő év végétől öt Anyák háza működhet az országban; a program célja, hogy a budapesti és a vidéki gyermekkórházakban, gyermekosztályokon a szülő végig beteg gyermeke mellett maradhasson, méltó körülmények között.

Országossá terjesztik ki az Anyák háza programot

Pályázat útján országossá terjesztik ki az Anyák háza programot, amelynek célja, hogy a budapesti és a vidéki gyermekkórházakban, gyermekosztályokon a szülő végig beteg gyermeke mellett maradhasson, méltó körülmények között – jelentette be Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Kórházigazgató: minden beteg gyereket ellátnak

Nem kell félni attól, hogy nem látják el a beteg gyerekeket amiatt, hogy csaknem telt ház van a budapesti gyermekintenzív osztályokon – nyilatkozta az M1 aktuális csatornának a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója.

Szülészet, ahol nem fogadnak el hálapénzt

Az intézmények saját vállalása, hogy az ország első, egyházi fenntartású kórházában létrehozandó szülészeten az orvosok nem fogadnak el hálapénzt.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.