2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: beszerzés

27 cikk 1/3 oldal

Tizenhat helikoptert vásárolt a honvédség

Tizenhat Airbus helikoptert vásárolt a Magyar Honvédség. A beszerzésről szóló szerződést pénteken Budapesten, a Honvédelmi Minisztériumban (HM) írták alá. Az Airbus kommunikációs ügynöksége által az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint ezek a helikopterek bevethetők lesznek minden katonai helyzetben, könnyű súlyú, taktikai szállítóeszközeiként, harcászati felderítési feladatokra, valamint kutató-mentő vagy támadó szárazföldi műveletekben.

Ötvenmilliós gumibeszerzés

A beszerzés fontos részlete, hogy mivel a NAV az ország minden pontján jelen van, így a gumiszolgáltatónak is országos hálózattal kell rendelkeznie.

Nőtt tavaly a mezőgépek iránti érdeklődés

Az eladások annak ellenére nőttek, hogy tavaly a vissza nem térítendő európai uniós támogatások még nem voltak elérhetők, így a gépberuházások zöme piaci alapon valósult meg.

Több mint 33 milliárd forintból szerzett be új gépkocsikat a rendőrség

Mintegy 33,7 milliárd forint értékben több mint 2600 új szolgálati gépkocsit szerzett be a rendőrség 2017-ben – jelentette be az országos rendőrfőkapitány a Készenléti Rendőrség új szolgálati gépjárműinek átadásán csütörtökön Budapesten.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.