2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: beszélgetés

14 cikk 1/2 oldal

Összeülnek a Fidesz meghatározó kultúrpolitikusai

„Eredmények és célok” címmel kerekasztal-beszélgetést szervez holnap az Örökség Kultúrpolitikai Intézet a 2010 utáni Orbán-kormányok kultúráért felelős államtitkárainak részvételével.

„Lelki homokozótól” a digitális jólétig

Kibővül a Digitális jólét program, a kormány által elfogadott határozat értelmében januártól az internethasználat áfája 18 százalékról öt százalékra mérséklődik.

Magyar főnemesi családok múltról és jövőről

Kastély szalon címmel indít új programot a szécsényi Kubinyi Ferenc Múzeum, amelyben magyar főnemesek leszármazottai beszélnek a múltról, jelenről és a jövőről. Havonta egyszer szervezik a kerekasztal-beszélgetést, március 16. és július 13. között – tájékoztatta az MTI-t a múzeum igazgatója.

Lélek kell mindenhez

Dánielisz Endre magyar irodalomtörténész, pedagógiai író, iskolapszichológus, a nagyszalontai Arany János Múzeum hajdani igazgatója április 6-án lesz 92 éves.

Társas magány

Lukács Sándor kiemelkedő színházi alakításai mellett több mint negyven filmben és tévéjátékban szerepelt, öt verseskötete jelent meg, és idén Kossuth-díjjal és Kazinczy-díjjal is jutalmazták.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.