2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: bérunió

30 cikk 1/3 oldal

A Jobbik elismerte a béruniós kudarcát

Az interneten elérhető adatokból az látszik, hogy az aláírásgyűjtés Európa-szerte érdektelenségbe fulladt, az ott leadott szignók száma mind­össze 36 ezer volt.

Béruniós kampánykudarc

A Magyar Idők úgy tudja, a Jobbiknak a papíralapú és az internetes aláírásokkal együtt sem sikerült 150 ezernél több támogatót megnyerni.

Kudarc a Jobbiknak a béruniós akció

Mindössze harmincezer aláírás gyűlt össze a Jobbik béruniós kezdeményezésére; ez a szám jócskán messze van a szükséges egymilliótól.

Érdektelenség Vona béruniós standolásán

Kiderült, a Jobbik elnöke a választási eredmények tükrében, a kormány leváltása érdekében hajlandó „áldozatot hozni”, és összeállni az LMP-vel, valamint a Momentummal.

Juncker válaszra sem méltatja Vonát

Közel két hónap telt el, amióta a Jobbik elnöke Jean-Claude Junckernek írt levélben népszerűsítette a béruniót, Vona Gábor azonban a mai napig nem kapott választ.

A besült fegyver

Jöjjön föl nyugodtan mindenki a szellemi bunkerből, ahová a Jobbik végső csapása, a bérunió elől menekült, mert ebből a világvégéből sem lesz semmi.

Kifulladt a Jobbik béruniós kampánya

Egyre reménytelenebbnek tűnik a Jobbik béruniós kezdeményezése, amelyet az egyik fő választási kampányelemnek szántak Vona Gáborék.

Csodafegyver a Jobbiknál a bérunió

A bérek felzárkóztatása nemzeti sorskérdés – jelentette ki a Jobbik parlamenti frakcióvezetője a párt többnapos siófoki frakcióülése után. Volner János szerint Magyarország lecsúszó ország, amely fokozatosan veszít versenyképességéből, és az azt szolgáló oktatás is válságban van.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.