2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: bernek péter

16 cikk 1/2 oldal

Most minden éremből jutott

Úgy néz ki, Hosszú Katinka megbízhatóan mindennap szállít egy aranyérmet az úszók koppenhágai rövid pályás Európa-bajnokságáról.

Hosszúnak egyedül is megy

Koppenhágában megkezdődött az úszók rövid pályás Európa-bajnoksága, Hosszú Katinka pedig rögtön elkezdte az aranygyűjtést.

Hosszú Katinka megkezdte az aranygyártást

A koppenhágai rövidpályás úszó Eb-n Hosszú Katinka aranyérmet szerzett 400 méter vegyesen, Bernek Péter pedig második lett 400 méter gyorson.

Berneknél nincs gyorsabb

Az úszó kicsattan az erőtől: az első napi kettő plusz egy arany után csütörtökön 400 vegyesen parádézott a BVSC versenyzője Százhalombattán az úszók rövid pályás országos bajnokságán.

Bernek Péter döntős 200 méter háton

Bernek Péter 1:55.79 perces országos csúccsal a hatodik idővel jutott döntőbe, Telegdy Ádám pedig a 9. helyen zárt 200 méter háton csütörtökön a Duna Arénában zajló világbajnokságon.

Megvan az időpont: eddig marad Gyárfás

Az elnök írásban is benyújtotta lemondását, ugyanakkor január 8-ig, a rendkívüli elnökválasztó közgyűlésig még ellátja feladatait a Magyar Úszó Szövetség élén.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.