2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: Bernd Storck

200 cikk 1/20 oldal

Dárdai Pál korábbi edzője telefonált

Storck évekig dolgozott másodedzőként Jürgen Röber mellett, többek között a Dárdai Pált és Király Gábort foglalkoztató Herthánál. Röber jelenleg a Mouscron sportigazgatója, ő hívta Belgiumba Storckot.

Hajrá után máris rajt

Idegtépő izgalmak közepette ért véget a bajnokság, a válogatott máris mérkőzésre készül, légió­saink megsüvegelendő produkció­val fűszerezték a nemzetközi futballmenüt.

Szélmalomharc

Meggyőződésem, hogy ha Nikolics Nemanja lövése pontos, a góljával legyőzzük a románokat, és akkor teljesen másként alakul a zentai születésű támadó pályafutása a válogatottban.

Storck nem zárja ki a visszatérést

A korábbi szövetségi kapitány először adott interjút a magyar sajtónak a távozása óta; a jövőjét illetően sejtelmesen jegyezte meg, hogy a futballban bármi megtörténhet.

Szomorú, kijózanító év volt

A részben hazai rendezésű 2020-as Eb-ről lemaradni nagy blama lenne, ám ennek az elkerüléséhez elsősorban a kluboknál lenne szükség komoly változásokra.

Andy Möller magyar kapitányra számított

A labdarúgó Eb-n tapasztalt eufória hiánya, csapatépítési nehézségek, sérüléshullám, valamint balszerencse okozta a válogatott vesztét és Bernd Storck menesztését.

Üzent a magyar Inzaghi

Costa Rica legyőzése után Szé­lesi Zoltán, a két meccsre megbízott futballkapitány jelezte, újra elvállalná a megbízatást, ha még egyszer felkérnék a feladatra.

Jolly joker Felcsútról

Bernd Storck utódja, Szélesi Zoltán szerdán nyilvánosságra hozta, kikre számít a magyar labdarúgó-válogatott Luxemburg és Costa Rica elleni edzőmeccsein.
200 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.