2023. február 1., szerda, Ignác napja

Címke: bérlet

11 cikk 1/2 oldal

T-Systems Magyarország: a cégnek kötelessége volt feljelentést tenni

A T-Systems Magyarország szerint kötelességük volt rendőrségi feljelentést tenni a BKK online jegyértékesítési rendszerét ért támadás miatt. A T-Systems Magyarország és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek este közös állásfoglalásban reagált a BKK online értékesítési rendszerét ért informatikai támadások során tett intézkedésekkel kapcsolatban.

Nyereséges évet zárt tavaly a BKK

Pénzügyi szempontból jó éve volt a főváros közlekedésszervező cégének, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt.-nek, amely az elmúlt évben közel háromszázmillió forint profitot termelt – derül ki a társaság beszámolójából, amelyet a keddi Világgazdaság ismertetett.

Rekordszámú bérletújítás az Operában

Rekordszámú bérletet, a tavalyi mennyiség csaknem hatszorosát adta el a Magyar Állami Operaház a bérletújítás első napján, csütörtökön.

Félmilliárdból népszerűsítik az elektronikus jegyeket

Két éven át ötszázötvenmillió forintért vásároltat hirdetési felületeket a médiumokban a fővárosi közlekedési vállalat, hogy megismertesse az utasokkal az elektronikus jegyrendszer használatát.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.