2019. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: bérek

111 cikk 1/12 oldal

Megállapodott az Audi és a szakszervezet

A vállalat 18 százalékkal, de minimum 75 ezer forinttal emeli a dolgozók alapbérét január 1-től 15 hónapra, a választható béren kívüli juttatás mértékét pedig 400 ezer forintra emeli idén.

Béremelésben is jól állunk

A Fidesz–KDNP eddigi kormányzása alatt több mint duplájára nőtt a minimálbér és a szakmunkás-minimálbér, az elmúlt két évben pedig mintegy 26 százalékkal nőttek az átlagkeresetek.

A szocho csökkentése lesz a következő lépés

Bodó Sándor kiemelte: a kedvező adatok a hatéves bérmegállapodásnak köszönhetők, ami a jelentős béremelés mellett a munkaadói járulékok csökkentéséhez is hozzájárult.

Emelkednek a nyugdíjak és a bérek

A nyugdíjemelésről és nyugdíjprémiumról, valamit az ápolók, a honvédelmi és rendészeti igazgatási dolgozók és a bírák fizetésének jelentős növeléséről is nyilatkozott a tegnapi Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Folytatódik az illetményfejlesztés a honvédségnél

Benkő Tibor elmondta: január elsején újabb 5 százalékkal növelik a honvédelmi dolgozók illetményét, ezzel 2015-höz képest 50 százalékkal emelkednek a honvédségi fizetések.
111 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.