2020. július 12., vasárnap, Izabella, Dalma napja

Címke: benoit hamon

9 cikk 1/1 oldal

Parázs vita Párizsban

A radikális baloldali Jean-Luc Mélenchont találták a tévénézők a legmeggyőzőbbnek a franciaországi elnökválasztás jelöltjeinek televíziós vitájában.

„Láttam meghalni a baloldalt”

Benoit Hamon fogja képviselni a Szocialista Pártot a francia elnökválasztások első fordulójában. De ki is az az Hamon? – teszik fel a kérdést az olvasók.

Benoit Hamon nyerte a francia baloldal államfőjelölt-állító választását

Benoit Hamon lesz a francia baloldal jelöltje a tavaszi elnökválasztáson. Az első részeredmények szerint a volt oktatási miniszterre az előválasztás vasárnapi második fordulójában részt vett francia állampolgárok 58,65 százaléka adta a voksát – jelentette be a francia Szocialista Párt által rendezett előválasztás szervezőbizottsága.

Hamon volt a meggyőzőbb a baloldali előválasztás utolsó tévévitájában

Benoit Hamon volt oktatási minisztert találta a nézők 60 százaléka meggyőzőbbnek a francia baloldal államfőjelölt-állító választásának második fordulója előtt a jelöltek szerda esti televíziós vitájában. Manuel Valls volt miniszterelnökre a megkérdezettek 37 százaléka szavazott – derül ki az Elabe közvélemény-kutató intézetnek a BFM hírtelevízió számára készített gyors felméréséből.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.