2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: Ben Carson

7 cikk 1/1 oldal

Hillary és az ő barátai címmel tett közzé kampányvideót Donald Trump

Donald Trump, az amerikai republikánusok legnépszerűbb elnökjelölt-aspiránsa Hillary Clintont támadó videót tett közzé csütörtökön. Ez olyan férfiak társaságában mutatja a demokrata párti politikust, akiknek sokak szerint hitvány kapcsolataik voltak nőkkel.

„Öl a politikai korrektség”

A politikai és morális döntések körül forgott a republikánus elnökjelölt-aspiránsok tegnapra virradóra rendezett Las Vegas-i tévévitája.

Trump kitart a védőfal mellett

Kiegyenlített, de a személyeskedő megjegyzésektől és a kontra-rekontráktól ezúttal sem mentes két órát hozott a republikánus elnökjelölt-aspiránsok idei utolsó előtti tévévitája.

USA: Carson egy újabb felmérés szerint is megelőzte Trumpot

Az amerikai előválasztási közdelem első fordulóját megrendező Iowa állam után az országos támogatottságban is megelőzte Ben Carson idegsebész Donald Trump ingatlanmilliárdost a republikánus elnökjelölt-aspiránsok között – derült ki a The New York Times (NYT) és a CBS News kedden közzétett közvélemény-kutatásából.

Trump és Carson elszakadt a többi republikánus elnökjelölt-aspiránstól

Donald Trump ingatlanmilliárdos és Ben Carson volt idegsebész egyaránt 20 százalék fölötti támogatottsággal, a vetélytársaiktól messze elszakadva vezetik a republikánus elnökjelölt-aspiránsok népszerűségi listáját – derült ki a CNN hírtelevízió és az ORC közvélemény-kutató intézet kedden ismertetett közös felméréséből.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.