2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: bemutatók

6 cikk 1/1 oldal

Hat bemutatót tervez a Magyar Színház az új évadban

Hat bemutatót tervez a Magyar Színház az új évadban: a műsoron szerepel a Folytassa, Ciceró!, az Időfutár, a Tündér Lala, a Legyetek jók, ha tudtok!, a Pinokkió és A maratonfutók tiszteletkört futnak című darab.

A Rokonoktól Liliomfiig

Nyolc nagyszínpadi bemutatóval készül az új évadra az egri Gárdonyi Géza Színház, ahol négy stúdiószínpadi premiert is színre visznek.

Rózsaünnep lesz a Fővárosi Állatkertben

Péntektől vasárnapig rózsás programokkal várja a közönséget a Fővárosi Állat- és Növénykert, ahol a rózsákhoz, valamint egyes állatokhoz kapcsolódó bemutatókkal készülnek. A Rózsa család- vagy keresztnevűek ezen a három napon díjmentesen kereshetik fel az állatkertet.

Hőseposzok egy kaptafára

Két hét különbséggel mutatták be a két konkurens képregénygyárhoz kapcsolódó, szuperköltségvetésű szuperhősfilmet a magyar mozikban.

Gyilkos a medencében

A kardszár­nyú delfinek nélkül könnyen megpecsételődhet a SeaWorld sorsa, hiszen olyan a helyzet, mintha a McDonald’s gyorsétterem adná fel a Big Macet.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.