2023. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: bekérették

8 cikk 1/1 oldal

Az orosz külügyminisztérium bekérette az ukrán ügyvivőt

Bekérette az orosz diplomáciai tárca Ukrajna moszkvai ideiglenes ügyvivőjét a Kercsi-szoros térségében tanúsított „agresszív és provokatív ukrán lépések” miatt – jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő hétfőn a Rosszija 24 hírtelevíziónak.

Dél-Afrikában bekérették az amerikai ügyvivőt Trump egyik Twitter-üzenete miatt

Bekérették a pretoriai külügyminisztériumba csütörtökön Jessye Lapennt, az Egyesült Államok nagykövetségének ügyvivőjét, tiltakozásul Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzése miatt, amelyben a dél-afrikai kormány földosztási politikáját kifogásolta – közölte a Reuters brit hírügynökség az ügyre rálátással bíró egyik tisztségviselőre hivatkozva.

Kiállás a katolikus iskoláért

Több ezren tüntettek tegnap Marosvásárhelyen a helyi katolikus gimnázium helyzetének rendezéséért. Az iskola ügyében a külügyminisztériumba kérették a román nagykövetet.

Harmadszor kérették be két nap alatt a holland ügyvivőt

Az utóbbi két napban harmadszor kérették be hétfőn a holland ügyvivőt a török külügyminisztériumba a török minisztereket szombaton Rotterdamban ért korlátozások és a török tüntetőkkel szembeni bánásmód miatt – jelentette hétfőn az Anadolu török állami hírügynökség a török külügyminisztériumra hivatkozva.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.