2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: bejelentés

37 cikk 1/4 oldal

Közérdekű bejelentést tett a Fidesz

Németh Szilárd közölte: azért fordultak a a legfőbb ügyészhez, hogy kiderüljön, törvényesen működik-e a párttá alakult Migration Aid.

Bejelentés csalás gyanúja miatt a Jobbik ellen

Tényi István közéleti szereplő bejelentést tett az N1TV volt főszerkesztőjének azon állítása miatt, miszerint a Jobbik tévéjéhez is milliós nagyságrendben érkeztek feketepénzek.

Túlment egy bizonyos határon az RTL

Király Nóra elmondta, rengeteg család kereste meg őket azzal, hogy milyen tartalom került a képernyőre vasárnap este főműsoridőben.

Gond lehet a táppénzzel, a nyugdíjjal

Négy híján 4100 ügy szerepel abban az adatbázisban, amelyet a napokban tett közzé a munkaügyi szabályszegésekről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Ötmilliárd forint akadt fent a hálón

Ezrével tettek tavaly bejelentést a hazai bankok és más szolgáltatók az adóhatóság pénzmosás és terrorizmus finanszírozása ellen küzdő információs irodájánál.

Szakadhat a Jobbik a parlamentben is

Sorsdöntő bejelentéssel állhat ma elő Toroczkai László. Elemzők szerint önálló frakció létrehozása sem kizárt, ha legalább öten kiválnak a Jobbik parlamenti csoportjából.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.