2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: befolyással üzérkedés

6 cikk 1/1 oldal

Szepessy Zsolt hat évet kapott

Befolyással üzérkedés miatt hat év szabadságvesztésre ítélték Szepessy Zsoltot, az egykori Összefogás Párt alapítóját, Monok korábbi polgármesterét, aki azt ígérte ukránoknak, hogy pénzért segít nekik magyar állampolgárságot szerezni.

Vesztegetéssel gyanúsítják Ármós Sándort

Feloldották az ügy titkosítását, így már biztosan tudható, hogy vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedéssel, illetve külföldi hivatalos személlyel kapcsolatban elkövetett befolyással üzérkedéssel gyanúsították meg Ármós Sándort – írja a PestiSrácok.hu. Az eddig ismert adatok alapján Ármós magas rangú külföldi és magyar hivatalos személyekre hivatkozva kért milliós kenőpénzeket.

Befolyással üzérkedés: vádat emeltek egy nyírségi jegyző ellen

Befolyással üzérkedés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy községi jegyző ellen, aki a gyanú szerint pénzért ígért egyszerűsített honosítást több ukrán állampolgárnak – közölte a főügyészség vezetője hétfőn az MTI-vel.

Vádat emeltek egy befolyással üzérkedő volt ügyvéddel szemben

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy befolyással üzérkedő volt ügyvéddel szemben, aki 15 millió forintot szerzett azzal, hogy valótlanul azt állította egy szabadságvesztését töltő férfinak: hivatalos személyek megvesztegetésével segíthet neki – közölte Keresztes Imre főügyész hétfőn az MTI-vel.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.